Thursday, December 30, 2010

gelak , geLak n Gelak !!

Hahahahahahaha
untuk seseorang....

Jahat siot gelakkan orang. Tapi pedulik la kan...

Bukan apa, before ni orang tu pernah perli aku, nasihat aku. Tengok-tengok dia pun sama jugak Muahahahaha

Tu la.. lain kali jangan sedap mulut je nak cakap pasal orang lain kalau tak tahu, jangan nak memandai masuk campur hal orang lain. Lagi pulak kalau orang tak ajak. Sekarang dah kena pun batang hidung sendiri. Nasib la aku ni baik hati, buat-buat tak kisah.

Kalau aku jahat, mesti setepek aku laserkan kau. Tapi kau bukan penjaga gol Indonesia so buang masa je nak laser kau.

Hihi



Me .....

Aku manusia lemah selalu terjatuh
Berbeda aku dari mu kau berdiri teguh
Aku serba tiada aku kekurangan
Dan bila kau tiba aku hilang dari kewujudan 


Sempurnanya sifatmu tulusnya hatimu
Jujurnya niatmu tingginya kesabaranmu
Lepaskanlah diriku
Kerna aku tak mampu tuk menanggung
Sebuah Cinta Sempurna darimu

Bukan aku tak pernah mengerti dirimu
Ku sanjung setiap kata cinta kau berikan aku
Hilangkan rasa itu akhirkan semua
Dan bila kau sedar aku hilang dari kewujudan



.... quote from Cinta Sempurna by Yuna




Biarkanlah...
Biarkan aku hidup sendirian
Tak ingin ku mengenangkan kisah lama
Biarkanlah...
Biarkan aku hidup sendirian
Kerana hati ini telah dilukai



... quote from Hati Ini Telah Dilukai by Ajai & Kris Dayanti







Sunday, December 26, 2010

.:: aQu kalah !! ::.

koranG2 sume msti nagh gelakkan aqu an2 ?? grEeekk sakit aty nye aqu.. aqu pom banggang gak! sal laa aqu gatal2 nak make a change ngan korang !! kui2
las2 aqu yang kalah...ok2 !! aqu ngaku aqu da LOSE !! fine! puas aty korang kan ???




korang nak tau x?
actually aqu betaruh ngan diorang..
sape agy lau bukan budak betiga uh !!!
   kiki < lala < koko !
diorang cakap lau aqu xcouple dalam mase 6 month diorang nak sponser aqu g genting ! hahaha sape xnak ?
aqu pom ok jew la...
las2 xsmpai 2 month aqu da couple... kuang2.. gatal sangat layan diorang..
nasib laa lau aqu kalah aqu blanje diorang kat kfc jew..hahaha.. bnde senang !



Oh Love




k korang ! aqu nak kire diut jap..hahahaha xpom aqu mintak an mom aqu jew.. ape susah ! jimat bajet aqu..
pay2 !!!


Saturday, December 25, 2010

layan2!!

~$ahAbat SeLamanyAa~

pagi tadi aqu bukak laa lap bro aqu .. jus nak tengok2 lau ade citer baru yang bes2 kew..
bab bro aqu 2 alwatz gak download2 citer2 yang tngah hot2 kat cinema skang nie ... so aqu look for laa ngan ape yang aqu nak 2..
but laen yang dicari laen yang jumpa ....
aqu jumpa video ni ...

video

memang sedih giler arr...
tersentuh aty aqu... nak cakap nangis 2 memang arr... part yang dye cakap nak berpisah pegi abroad cos nak sambung blaja 2 pom aqu da start nangis..
huhhh ! bukan pe...terkenang kenangan aqu mase nak pindah kelantan nie... berpisah ngan friends sume..
tempat aqu dibesarkan ape sume !
tapi sal video nie memang sedih laa... xsangka yang kawan die 2 da xde.. 4taon dye tunggu..
memang aqu amazed nagn semangat setiakawan dye 2...
tapi ended with a sad way ~

pade semua friends aqu sume I LOVE U more than everthings.. whether yang kat ipoh oR my lovely friends now !
luv u all sO much.....
aqu arap persahabatan kite kekal sampai ke akhir hayat ~
nak tulis name2 korang pom aqu ase lenguh tangan2 aqu nie...jehehehe
pe2 pom ! friends yang closest >> niniey , miera , lynn , mcna <<
aqu nak mintak maap banyak2 lau aqu ade sakit kan aty korang n aqu tau aqu slu sakitkan aty korang tambah2 lagy lynn...
sory !!!!!!!cayang2 korang !


Funny Friends
                    
New MySpace Layouts



 aqu , ninie , mcna

4 alpha '10

mira , lynn

Friday, December 24, 2010

~cEriTa lElaki~


allo0wrpZ


Current mood:  grEEkk.. ieja
                  

         (   .  .  . diAry s0raNg gUrl .  .  . )



~jika kmu lynnye gn baek , dy pk kmu jtuh cnta pdnya ..jka x , kmu dktekn jual ikan


~jka kmu lbeh bijak drinye , dy akn ase mlu.. tp jka dy yg lbeh bjak dr kmu , dy akn kte kmu ta br`0tak


~jka kmu ta cnta kpdnye, dy akn cbe mndptkn kmu.. jka kmu mncntainye, dy akn cbe mninngglkn kmu


~jka kmu bgtw pr0blem kmu pdnye, dy akn kte kmu mnyshkn dy.! jka x , dy akn kte kmu x mmprcyainye


~jka kmu crewet kpdnye, d`ktekn kmu bgai s0rg pngasuh mnyshkn.. jka dy y crewet, brmkne dy cgt prihtin


~jka kmu mnyakitinye,  dy akn kte kmu kjam.. , tp jka dy yg mnyakitimu , ktenye tu krane ,kmu trlalu snsitif dn skar utk d`bhagiekn. .


......... jka kmu bgtw sume laki ttg diary ny, mreka akn bsumpah bhwa ia ta bnr sme skali......!!!!  hikkhh3


                                                  -kirimn dripd-
                                                                                        spm victim .. oR me iEja

holiday in da house

    tetiba jew arini emo.. da la emo tahap cipan..cipanzi pom ok gak ...[nak gtau korang aqu nie dalam delima moody laa kire].. adiQ aku nak gurau2 skit jex terus aqu marah.. aqu soh dye jangan kacau aqu.. #kejam nye aqu nie...  lau ade sape2 call my name aqu terus jawab 
    = ko ape ke he ? (kalau owang pear rock nyebutnya) xpom
    = lau owang omputih nyebutnya  "what the he ? n satu agi memang sesuai ngan age aqu ar
    = ko pe hal ?? haaa... nie memang ngah stim/ panaeih2



da moody 2 duk lam blik jew laa



heyy aqu nie mentang2 da tengok citer hantu kak limah balik kampung ... semua dialog yang interest sume ko nak gune..hahaha

k laa..korang na tau kew nape aqu moody aini?? hahaha saje jew wat gimik ...kowang tau2 jew laa..
betapa boringnye holiday lau xbley goes anywhere an... ye laa..tiap2 ari ujan ... nak kua kat pegi mane ? friends sume pom xde yang nak kua.. even my lovely mom pom xkasi kua.. ye laa... mom mane yang xsayang anak .. musim2 ujan ngan demam ni xkan nak kasi kua gak kowt... so aqu kene laa paham responsibility mom aqu.. xkan laa nak pujuk2 agy mom aqu 2 lau dah dye kate " TAK BOLEY kua sayang !!' huh...
lau nak kene potong duit lam bank 2 try la derhaka ...hahaha ^^xikhlas langsung aqu nie...






   # SAYA SAYANG MAK SAYA #



             cuti nie memeng teruk ar...korang imagine jew laa..ade kew patut anak dara sunti cam aqu nie ....(mula daa perasan dye 2) bangun nak dekat kol 1 gitu.. ish2... mintak2 laku laa nati daa sampai mase.. mintak jauh laa title ANDARTU ke ANDALUSIA ... eyy xna laa.. friends sume da khawin sampai yang ade anak beduyun2 ~~aqu lak yang solonye ....owang laen lau join ceremony or celebrate ape2 kew semuanye bawak husband.. xpom bawak anka cute2 jew...diorang sumue cam nak tayang husband diorang laa... kire cam lam aty diorang 2 cam nak kate 
 ~ husband aqu laa paling segak , bergaya , hansome 
 ~ husband aqu dato' .. kaya.. korang ade p ?
  xpom paling cikai diorang cakap
 ~ xlawa aqu pom aqu ade husband.. bukan cam diorang 2..(yang xmarriage agy la)

eyy!!! xnak laa aqu.. aqu pom nak gak tayang husband aqu kat diorang... 
ape nie?? kuat nye melalut..








  k laa. aqu story sal citer hantu mak limah balik kampung ..
bukan maksud aqu , aqu pegi wayang kew ape ... lau kat kelantan nie ade wayang memeng aqu laa pelangan tetap tau .. but problemnye memang kat kelantan nie xde panggung ...
herm ... dulu mase aqu stay kat pear rock memang daa jadi hobi aqu lepaking kat panggung 2 ...kat mane agy lau bukan ipoh parade. kat situ memang muke kitowang jew laa , xde muka laen daa.. sampai duty pagad yang jage kat IP 2 kitowang ingat tau ! budak2 mude jew yang melimpah kat situ.. owang2 tua nie mane ade... ade 2 memang laa ade but bape owang jew laa...








   sambung2 !
cite Hantu Mak Limah Balik Rumah 2 bro aqu yang downloadkan... lepas ciap download 2 terus bro aqu transfer                 citer 2 kat tv umah aqu.. so kitowang anak beranak terus jew duk kat depan tv.. yang xtahan nye .. adik aqu yang sorang 2 da ciap2 ng bantal usuk ,selimut dy 2 ... aqu cam biase arr..pringles tetap menjadi pilihan .. hahaha

memang aqu ngaku filem Mamat Khalid is da best ! mmg lawak abis laa... Paling lawak peranan si lemah lembut penari kebudayaan and part johan kena tenggek dek hantu kak limah dalam jamban. Yang kelakar sangat tu bila dah terlalu takut...nak ke jamban pun kena ada jaga tunggu kat luar. Dah tu siap pegang radio nak bagi hilang takut.
Part yang johan terbojak akibat seluar tercicir dalam jamban tu pun lawak sebab lepas tu dia belasah sauk tudung saji buat cover 'malu'. Memang kelakar ar bila tudung saji tu jadi skirt johan.
Semua part yang dia orang sume kena kejar dengan hantu mak limah memang buat aku sakit tahan gelak.
Yang sempoi berlakon adalah Pak Jabit yang pernah berlakon sebagai Gagak Dirimba dalam filem Man Laksa. Awie pun sempoi jugak...johan best...and silembut tu memang the best.









                                                              @  suke citer niey @

Wednesday, December 22, 2010

wannA 2 knOw mE ?



~~ im IEJA orr maybe u can call me PIJA  ,, i know that u hd heard it b4 , sO u wOn't have any prob in remembering it . iM 7tEen on 28 JAN next year [2011]..im just beung a sPM victim..hahaha... So scared bile teringat an taun depan.. eRmm im live in a small town , machang !   my scull?? jus smAs... u don't know where??herm pikir arrr sndiri...hObby ?? love to make trouble.. sO secara OOtometikny ambition aQu msti laa nk jadi the best troublemaker ...hahaha xDe arr...jus kiddinG-  (is it necessary ??) k... 




ni haa....kiRe aQu ni golongan TM laa...
hahaha...sapE nak Join??


       me???
~~ i'm is caring persOn...oh yaa ???   betOl ke?? 
u all can be my friend ...sebab an aQu kan friendly....HEhehehe       - # # aQu kan adE sdre smuE nyE pOpulaR...smuA owang kenal... shocked x??hahaha... osama laden , nik aziz.... n ramai agy... malas laa nak story....# hehehe.. .. 
  " Nk kate lawo ... takot koranG xstuju plak an ..." "trpulang kt koRang lah nak juDge aQu....."   =tapi aQu bOyss2 mesti ckap ak lawOO nye...= ~klu xpown paling cikai lah... msti diorang cakap aku cute ke,, ...menarik...bergaya...hahahaha.. perasannye...[that me ok !!! suke sngat lebih2]  hahaha...Kowang jangan jelos ekk...hahahaha 




..daa xtau nak letak pic anE..

  
......Akhir kata Sy... jangan lupE!!! ......beinG my follOwers , jadi lah kawan sy sesungguhnya Anda tidak akan merasa Rugi .......(percayalah)
    




  da serius nie....
i don't know what 2 write about , sO that's enough bout me  . if u think that u're not interesting in me , Orr u think that i'm like gedik2 santai 2 orr what ever yang sewaktu dengannya  .... juz make yOur own way out of my blog... tQ

lau xsuke baek kOwang blah jex...bab aQu ade power rangers..hahaha
takut x???