Saturday, December 25, 2010

~$ahAbat SeLamanyAa~

pagi tadi aqu bukak laa lap bro aqu .. jus nak tengok2 lau ade citer baru yang bes2 kew..
bab bro aqu 2 alwatz gak download2 citer2 yang tngah hot2 kat cinema skang nie ... so aqu look for laa ngan ape yang aqu nak 2..
but laen yang dicari laen yang jumpa ....
aqu jumpa video ni ...

video

memang sedih giler arr...
tersentuh aty aqu... nak cakap nangis 2 memang arr... part yang dye cakap nak berpisah pegi abroad cos nak sambung blaja 2 pom aqu da start nangis..
huhhh ! bukan pe...terkenang kenangan aqu mase nak pindah kelantan nie... berpisah ngan friends sume..
tempat aqu dibesarkan ape sume !
tapi sal video nie memang sedih laa... xsangka yang kawan die 2 da xde.. 4taon dye tunggu..
memang aqu amazed nagn semangat setiakawan dye 2...
tapi ended with a sad way ~

pade semua friends aqu sume I LOVE U more than everthings.. whether yang kat ipoh oR my lovely friends now !
luv u all sO much.....
aqu arap persahabatan kite kekal sampai ke akhir hayat ~
nak tulis name2 korang pom aqu ase lenguh tangan2 aqu nie...jehehehe
pe2 pom ! friends yang closest >> niniey , miera , lynn , mcna <<
aqu nak mintak maap banyak2 lau aqu ade sakit kan aty korang n aqu tau aqu slu sakitkan aty korang tambah2 lagy lynn...
sory !!!!!!!cayang2 korang !


Funny Friends
                    
New MySpace Layouts



 aqu , ninie , mcna

4 alpha '10

mira , lynn

No comments:

Post a Comment